Главният секретар на МВР: Не гоним хора, няма реваншизъм

Главният секретар на МВР: Не гоним хора, няма реваншизъм
Комисар Лазаров коментира, че не е споменавал досегашния директор на Областната дирекция на полицията в Пловдив Тодор Чонов да е имал пропуски, които да доведат до неговото освобождаване. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Смяната на регионални директори в МВР не е самоцел, не гоним хора, заяви главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, предаде радио "Фокус" - Пловдив.

Комисар Лазаров коментира, че не е споменавал досегашния директор на Областната дирекция на полицията в Пловдив Тодор Чонов да е имал пропуски, които да доведат до неговото освобождаване.

„Има различно виждане за организацията и действията на полицията на глобално ниво. Това глобално ниво трябва да получи съответното отражение и по места”, заяви Лазаров.

Той подчерта, че няма реваншизъм, няма гонене на хора, има структурна реформа, която трябва да се проведе с конкретните кадрови назначения.

Светлозар Лазаров потвърди, че Тодор Чонов остава в структурата на МВР.

„Дал съм му възможност да помисли каква длъжност ще заеме, тъй като има няколко варианта. Смятам, че той е полезен за системата и ще продължим да работим заедно, за което имам неговото уверение”, каза още Лазаров.

#МВР #Светлозар Лазаров #Пловдив #Тодор Чонов #Лазаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници