Светлозар Лазаров: Версията за газовите бутилки трябва да се „изчисти“

Светлозар Лазаров: Версията за газовите бутилки трябва да се „изчисти“
Според главния секретар на МВР, версията за газовите бутилки трябва да бъде изчистена, за да няма напрежение в обществото. Снимка: www.bnews.bg
A A+ A++ A

„Версията „взрив на газови бутилки” в китайския ресторант в София трябва да бъде изчистена на 100%. Това е необходимо, за да се успокои обществото“, каза главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, предаде Радио "Фокус" Пловдив.

Първоначалните резултати са установили, че няма наличие на взривно вещество и се касае за взрив вследствие на газовите бутилки. „Това, което ме притеснява като гражданин е - спазена ли е нормативната база от самите юридически лица и търговски дружества, които извършват тази дейност, и от друга страна трябва да се замислим и ние, как е осъществяван контролът от съответните служители”, каза Лазаров.

Според него, върху подобни проблеми се акцентира, чак когато стане инцидент, вместо като служители и гражданското общество да акцентираме в тази посока постоянно. Лазаров пристигна в Пловдив, за да представи новия директор на Областната дирекция на полицията, комисар Тодор Гребенаров.

#Тодор Гребенаров #Светлозар Лазаров #дружества #бутилки #общество

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници