Заловени са 54 нарушители на българо-турската граница

Заловени са 54 нарушители на българо-турската граница
Продължават засилените мерки по пресичане на нелегалната миграция и незаконното преминаване през държавната граница. Снимка: haskovonews.com
A A+ A++ A

Продължават засилените мерки по пресичане на нелегалната миграция и незаконното преминаване през държавната граница, съобщиха от пресцентъра на МВР, предаде Агенция “Фокус”.

През изминалото денонощие на българо-турската граница са задържани 54 чужденци, опитали нелегално да влязат в страната ни. В землището на с. Маточина е заловен мъж, без документи за самоличност, по негови данни палестински гражданин.

В землището на с. Вълча Поляна са задържани 14 души. Те също са били без документи за самоличност, по техни данни - граждани на Сирия и Палестина. В землището на с. Лесово гранични полицаи са заловили турски граждани.

В землището на с. Голям Дервент са задържани петима, без документи за самоличност - иракски граждани. В землището на с. Крайново са задържани 31 души, отново без документи за самоличност – по думите им -сирийски граждани. В землището на с. Голям Дервент са задържани двама, без документи за самоличност – от Сирия и Либерия.

#граница #граждани #документи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници