Последно: Дженифър Анистън се омъжва през уикенда

Последно: Дженифър Анистън се омъжва през уикенда
Дженифър Анистън и Джъстин Теру ще се женят през уикенда. Снимка: www.mirror.co.uk
A A+ A++ A

Актьорите Дженифър Анистън и Джъстин Теру ще минат под венчило този уикенд.

Джен и годеникът й са толкова решени да запазят сватбата си в тайна, че на приятелите и роднините им, поканени в дома им в Лос Анджелис в събота, било казано, че поводът е 42-рия рожден ден на Джъстин.

"10 август е рожденият ден на Джъстин и техните най-близки бяха поканени на голямо "парти за рожден ден". Но всички са убедени, че те планират да си разменят брачни обети в новия им дом и това ще бъде голямата изненада на деня", разкри запознат източник пред вестник "Дейли Мирър", цитиран от БГНЕС.

След честването рождения ден на Джъстин двойката, която започна връзката си през 2011 г., ще отпразнува сватбата си с по-голямо парти.

"Те стигнаха до големи крайности, за да запазят тайната - дори излъгаха открито приятелите си. Явно церемонията ще бъде много дискретна с възможно по-голямо празненство по-късно тази година", допълва източникът.

Предполага се, че Дженифър, която преди време беше омъжена за Брад Пит, и Джъстин са казали на майките си Нанси и Филис за плановете си на семейна вечеря в Ню Йорк преди две седмици. И двете дами ще присъстват на сватбата, въпреки обтегнатите отношения на актрисата с майка й.

Припомняме, че след като първоначално заплануваната сватба на двойката бе отменена, преди време Анистън заяви, че женитбата й ще бъде в края на годината.

#Дженифър Анистън #Джъстин Теру #Брад Пит #Лос Анджелис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници