Орешарски ще се срещне в Кюстендил с македонския си колега Никола Груевски

Орешарски ще се срещне в Кюстендил с македонския си колега Никола Груевски
Премиерът Орешарски се среща в Кюстендил с Никола Груевски, в неделя. Снимка: www.manager.bg
A A+ A++ A

Премиерът Пламен Орешарски ще бъде на работно посещение в Кюстендил на 28 юли, съобщиха от правителствената пресслужба. По време на визитата си в града той ще има работна среща с министър-председателя на Република Македония Никола Груевски. Работната среща е по инициатива на македонската държава, предаде Агенция “Фокус”.

Ще се проведат и поредица от двустранни работни срещи - между заместник министър-председателя и министър на правосъдието Зинаида Златанова с Владимир Пешевски, заместник-председател на Правителството на Република Македония, отговарящ за икономическите въпроси; между Данаил Папазов, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и македонския му колега Миле Янакиевски, министър на транспорта и комуникациите. Също така ще има среща и на Димитър Греков, министър на земеделието и храните с Любчо Димовски, министър на земеделието, горите и водите на Република Македония.

В Кюстендил ще бъдат и министрите на външните работи на България и на Македония Кристиан Вигенин и Никола Попоски.

#Пламен Орешарски #Никола Груевски #Зинаида Златанова #Владимир Пешевски #Данаил Папазов #Миле Янакиевски #Димитър Греков #Кристиан Вигенин #Никола Попоски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници