Само един депутат отиде на работа

Само един депутат отиде на работа
A A+ A++ A

Няма да има заседание на Народното събрание. Микробусът, който води депутатите за заседанията, пристигна празен при задния вход на парламента. Журналистите чакат пред сградата на Народното събрание и не са допускани вътре, предаде Дарикнюз.

След разговор с пресцентровете на парламентарно представените партии - БСП, ДПС, ГЕРБ и „Атака“ - потвърдиха за Дарик, че техни депутати от парламентарните групи не само че няма да дойдат на работа, но не се намират и в района на Народното събрание. Няма и пътуващи към парламента депутати.

Засега само един депутат беше забелязан да влиза в парламента - Борис Цветков от Коалиция за България. Той заяви, че идва да внесе законопроект, и беше съпроводен от няколко полицаи. Не се стигна до напрежение между протестиращите в района.

Председателят на парламента Михаил Миков призова депутатите днес да не идват в парламента, докато ситуацията не се нормализира.

Според правилника за работа на Народното събрание заседанията се провеждат всяка сряда, четвъртък и петък от 9 до 14 ч., а за да бъде отменено заседание, за това трябва да има предварително решение. Така за първи път насрочено заседание не се провежда, без да бъде формално отменено.

#Парламент #депутати #заседание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници