Обсадените министри и депутати, които се опитаха да излязат от сградата на парламента с автобус, се върнаха в Народното събрание

Обсадените министри и депутати, които се опитаха да излязат от сградата на парламента с автобус, се върнаха в Народното събрание
A A+ A++ A

Обсадените министри и депутати, които се опитаха да излязат от сградата на парламента с автобус, се върнаха отново в сградата на Народното събрание, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

Журналистите, които също остават блокирани в сградата на парламента, вече няколко часа, нямаха възможност да видят кои депутати и министри се качват в автобуса. В момента обаче министърът на финансите Петър Чобанов е в кулоарите на парламента, тук е и министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов.

По всяка вероятност всичките депутати и тримата министри се върнаха в сградата на Народното събрание. Министър Чобанов заяви единствено, че благодари на полицията за техните действия. Сградата на Народното събрание е барикадирана от протестиращи.

В самия парламент се чуват скандиранията и освиркванията от протестиращите. До този момент няма информация за следващите действия за извеждането на министрите, депутатите и журналистите, които остават в сградата на Народното събрание вече близо три часа.

#Парламент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници