Депутати от ГЕРБ присъстваха на обсъждането на бюджета

Депутати от ГЕРБ присъстваха на обсъждането на бюджета
За първи път депутати от ГЕРБ присъстваха на обсъждането на важна тема на съвместно заседание на парламентарни комисии. Снимка: news.ibox.bg
A A+ A++ A

За първи път депутати от ГЕРБ присъстваха на обсъждането на важна тема на съвместното заседание на парламентарните комисии по бюджет и финанси, по икономическа политика и туризъм и по труда и социалната политика в НС, след като в началото на юни председателят на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ няма да влизат в пленарна зала, съобщи Агенция „Фокус”.

„Дойдохме на днешното заседание на парламентарните комисии за обсъждане на актуализацията на бюджета, за да изразим една позиция, че предложената оптимизация на бюджета е ненавременна, прибързана и не покрива мотивите, с които тя беше защитавана досега”, заяви депутатът от ГЕРБ Владислав Горанов. Според него, обсъжданията трябва да засегнат и периода, в който законопроектът за държавния бюджет е бил приеман.

Евгени Стоев от ГЕРБ се включи в обсъждането, като попита, дали новата Тройна коалиция не влиза в схемите на ДДС-измамите и контрабандата? Въпросът на Евгени Стоев предизвика смях в членовете на комисиите и на присъстващите министри.

#Владислав Горанов #Евгени Стоев #бюджет #НС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници