Волен Сидеров облепи цял Бургас с плакати срещу Валери Симеонов

Волен Сидеров облепи цял Бургас с плакати срещу Валери Симеонов
Така осъмна Бургас в събота Снимка: Флагман
A A+ A++ A

Председателят на постоянната комисия за борба с корупцията и предотвратяване на конфликт на интереси в Народното събрание Волен Сидеров е облепил Бургас с плакати, призоваващи да бъде арестуван собственикът на СКАТ тв Валери Симеонов – негов бивш работодател и кум на сватбата му с Капка Георгиева, съобщава бургаският сайт Флагман.бг. 

Плакатите са в огромен тираж, освен целият център, са залети и комплексите. Текстът с призиви до прокуратурата да се вкара в затвора Симеонов е подписан накрая от самия Сидеров.

„Не мога да коментирам, тъй като съм на партийно събрание в Ямбол“, каза съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов, той вече бил уведомен от хора, които са видели пасквила.

Сидеров е посветил целия си петък да снове между кабинетите на шефа на НАП-Бургас Румен Шарпов и шефката на РДНСК Ваня Радева, които се намират доста отдалечение един от друг.

„До гуша ни дойде от този човек – нямаме мира, държи се като феодал, сякаш ние сме длъжни да изпълняваме шизофренни искания“, казаха чиновници от НАП, които видели как Сидеров вчера обикаля из административния етаж на НАП.

Преди седмица Сидеров прати в Бургас Десислав Чуколов да събира данни срещу телевизията на Симеонов и бизнеса му, но тъй като не бе доволен от свършеното, от вчера той се е заел сам да натиска Шарпов и Радева, които са ръководители на държавните звена от миналото правителство. Те били плашени, че това са последните им дни, преди да бъдат изхвърлени от постовете, ако не съдействат на политика.

На първото заседание на антикорупционната комисия в четвъртък Сидеров обяви, че първите трима, с които ще се заеме като разследване, са президента Росен Плевнелиев, собственикът на СКАТ Валери Симеонов и шефката на БНТ Вяра Анкова.

#Волен Сидеров #Валери Симеонов #Сидеров #Бургас #Капка Георгиева #НАП-Бургас #РДНСК #Ваня Радева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници