16-годишна бургазлийка стана „Мис Созопол 2013"

16-годишна бургазлийка стана „Мис Созопол 2013"
A A+ A++ A

16-годишната Александрина Цветкова от Бургас е победителката в на конкурса „Мис Созопол 2013",  съобщиха от община Созопол. Короната й бе поставена от кмета Панайот Рейзи.

Момичето успя да впечатли журито и публиката с грация, финес и артистично присъствие на сцената на Амфитеатъра. За радост на созополската публика Александрина се оказа свързана по майчина линия със Созопол. След близо 25 години прекъсване Созопол отново има кралица на красотата.

12 момичета на възраст от 16 до 21 години дефилираха в три тура в надпревара за титлата. Момичетата се представиха в рокли, по бански и в изискани вечерни тоалети.

Подгласнички на победителката станаха Марина Янакиева, на 18 години - на второ място и Ивелина Иванова, на 20 години - на трето.

„Това е новото летоброене на конкурса “Мис Созопол”, Последният беше през 1978 г.”, каза кметът Панайот Рейзи.

Председател на журито бе Любен Дилов-син, подпомогнат от Мисис България 2012 Йордана Димитрова, организаторката на „Мис Бургас България” Ваня Кирова, Полина Добрева - Мис Бургас България, малката Янита Бардукова (мини мис Созопол), актьорът Теодор Дърлянов, по-известен като Тео от “7 часа разлика” и общинския съветник Илиян Стефанов.

Конкурсът се проведе под патронажа на община Созопол.

#Бургас #Созопол #Панайот Рейзи #Любен Дилов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници