Феновете на "Левски": Бяхме дотук с подкрепата

Феновете на "Левски": Бяхме дотук с подкрепата
От НКП помолиха феновете да не пътуват за Пловдив. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

От Националния клуб на привържениците на "Левски" обявиха, че не забраняват на нито един фен на тима да присъства на мача с "Ботев" Пловдив, но помолиха "сините" запалянковци от всички организирани фен фракции да ги подкрепят в намерението им да бойкотират мача на ст. "Христо Ботев" в неделя, предаде БГНЕС.

"Никой не иска да забранява на никого нищо. Искаме цялата "синя" общност да застане зад гърба на Националния фенклуб. Това е решение, което е взето от Националния клуб на привържениците и е съгласувано с всички фен фракции. Решението е окончателно, не може да продължаваме така. Четири години търпим само срамове с тези футболисти. Ние не ги искаме в "Левски". Искаме нещата в школата да се променят и да има повече момчета от нея, които да играят в първия отбор. Виждате какво става с Антонио Вутов. Вече говорихме с него, дано не го изпуснем", обявиха феновете.

"Това е наложителна мярка. Клубът в момента е тотален провал във всяко едно отношение - от спортно-техническата част до управлението на клуба. Трябва да се разбере, че това не е някакъв майтап. Това е първата от поредица стъпки, които ще предприеме НКП на "Левски". Молим за разбиране от всички фенове, знаем, че за привържениците на Левски от региона това е мач, който чакат цяла година", обявиха още представителите на феновете на специална пресконференция.

На нея присъстваха председателят на НКП Владимир Владимиров, говорителят Димитър Байлов, Христо Василев и Антон Калчев.

#"Левски" #НКП #"Ботев" Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници