Джордж Клуни бил влюбен в Ева Лонгория

Джордж Клуни бил влюбен в Ева Лонгория
Сега Ева има нов приятел в лицето на Ернесто Аргуеьо. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Актьорът Джордж Клуни бил влюбен в  колежката си Ева Лонгория и постоянно я преследвал преди раздялата си със Стейси Киблър.

52-годишният актьор постоянно се опитвал да привлече вниманието на актрисата от „Отчаяни съпруги“, когато двамата били в Берлин през март, но Лонгория му казала, че няма да има нищо общо с него, докато не стане свободен мъж.

„Джордж започна да преследва Ева. Той беше все още със Стейси, но имаше планове да се раздели с нея. Мислеше само за Ева. И дори нейното съпротивляване – Джордж постоянно й пишеше съобщения и й се обаждаше. Ева му даде ясно да разбере, че никога няма да бъде с мъж, който не е свободен“, заяви запознат източник.

Но Клуни се забави и сега Ева има нов приятел в лицето на Ернесто Аргуеьо, който участваше в нейното риалити шоу „Готови за любов“.

„Мисля, че затова връзката ни е толкова специална - защото ние наистина започнахме като приятели“, казва Лонгория пред сайта People.com.

В началото тя отричаше да има вземане-даване с Аргуеьо и твърдеше, че са само приятели. Медиите обаче бяха на друго мнение. Сега истината бе изречена от самата нея.

#Джордж Клуни #Ева Лонгория

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници