Есил Дюран оплаква емигранти в мюзикъл

Есил Дюран оплаква емигранти в мюзикъл
„Получих предложението преди месец и моментално се съгласих. Нямам конкретна роля в спектакъла, но го закривам с 20-минутен микс, в който влизат парчета за раздялата и обречената любов като „Тръгваш си и ти”, „Тя” и „Леле, Яно”, сподели за „Монитор” Есил.
A A+ A++ A

Най-елитарният артист във фолка Есил Дюран сбъдна мечтата си да стане част от екипа на мюзикъл, пише в. „Монитор“.

Зайди, зайди, ясно слънце“ проследява приключенията на българина в чужбина и душевните му метаморфози по пътя към емиграцията.

Продукцията тръгва на турне, което стартира на 25 юли в Несебър и ще обхване осем от големите градове в страната.

Получих предложението преди месец и моментално се съгласих. Нямам конкретна роля в спектакъла, но го закривам с 20-минутен микс, в който влизат парчета за раздялата и обречената любов като „Тръгваш си и ти“, „Тя“ и „Леле, Яно“, сподели за „Монитор“ Есил.

Освен авторските й песни ще прозвучат и балкански шлагери от типа на „Буба мара“ и турската „Бур дурма“.

Плътно до звездата ще е мъжът й Борис Павлов, който е автор на хитовете й и в случая ще удари рамо в озвучаването.

Стягайки багажа за морето, двойката оставя сина си Харис на бабите. Момченцето е на осем и наскоро е завършило първи клас с отличие. Фен е на мюзикълите също като родителите си.

„Тригодишен изгледа „Котките“ и се изплаши, защото му бяха страшни. Сега гледа само продукции на „Дисни“ и след всяка хваща въображаема китара и свири едни люти сола, тежък рокаджия го раздава!“, разказва певицата.

Последната й майчина тревога е свързана с манията на малкия по съвършеното тяло. „Иска мускули! Решил е, че трябва да отслабва, а той е кожа и кости. Вдига гири и прави коремни преси. Баща му пищи от щастие, а аз от ужас!“.

#Есил Дюран #мюзикъл

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници