Сергей Станишев: ЕНП да призове ГЕРБ да участва като опозиция в парламента

Сергей Станишев: ЕНП да призове ГЕРБ да участва като опозиция в парламента
Очаквам Европейската народна партия (ЕНП) да призове ГЕРБ да участва като опозиция в парламента и да изразява силни позиции и да оказва влияние на работата на парламента. Това каза лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев. Снимка: БСП
A A+ A++ A

Очаквам Европейската народна партия (ЕНП) да призове ГЕРБ да участва като опозиция в парламента и да изразява силни позиции и да оказва влияние на работата на парламента. Това каза лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП, предаде агенция „Фокус“.

Във връзка с предстоящата дискусия за ситуацията в България в Европейския парламент, инициирана от ЕНП, очаквам от Европейската народна партия да се изговорят много несправедливи обвинения.

„От 12 февруари 2010 година, след изборите в Албания, Социалистическата партия не участваше в работата на парламента. Тогава Европейската народна партия изрази загриженост за бойкота на Социалистическата партия и призова да приеме резултата от изборите. Припомням тази позиция на ЕНП, защото е хубаво да се мери с един аршин. Много се говори за поведението на ПП „Атака“, малко се говори за поведението на ПП ГЕРБ. Те се стараят да дестабилизират парламента, каза още Станишев.

#Сергей Станишев #ЕНП #"Атака"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Брюксел
Последно от Брюксел

Всички новини от Брюксел »

Акценти

Инбет Казино