Роджър Уотърс ще пее с българчета на концерта си в София

Роджър Уотърс ще пее с българчета на концерта си в София
Роджър Уотърс ще излезе на сцената в София заедно с 15 български деца. Снимка: www.zmemusic.com
A A+ A++ A

Легендата Роджър Уотърс ще пресъздаде грандиозно шоу The Wall на сцената в София. Зашеметяващият спектакъл е изпълнен с невиждани визуални ефекти, включващи падането на Берлинската стена, съживяване на учителя марионетка и много други, съобщи БГНЕС.

Роджър Уотърс отделя специално внимание в шоуто си на децата. Може би най-емоционалната част от спектакъла са кадрите на радостни деца, които са изненадани от завръщането у дома на техните бащи, сражавали се в Ирак и Афганистан. Бащата на Уотърс загива по време на Втората световна война.

Този факт остава отпечатък върху музикалната легенда и до голяма степен го вдъхновява за създаването на един от най-популярните и обичани албуми за всички времена – The Wall.

Във всяка страна, в която представя The Wall, Роджър Уотърс кани 15 деца на сцената, които изпълняват с него класиката Another Brick in the Wall. Това ще се случи и у нас на концерта в София, съобщават организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Вече се подбират децата, които ще имат уникалната възможност да пеят и танцуват редом до рок легендата. Не е нужно децата да имат добри певчески и танцови умения, за Уотърс по-важно е да усети техния ентусиазъм и да се вдъхнови от техните усмивки. Той задължително ще си направи снимки с тях и ще раздаде автографи преди концерта си.

Музиката в The Wall включва вариации на Another Brick in the Wall, песен, която може да звучи както като детска закачка, така и като погребален марш.

Зрителите ще имат възможността да се насладят и на други класики, създадени от гениалния Роджър Уотърс, включително Comfortably Numb, Mother и In the Flesh?, с която започва шоуто.

#Роджър Уотърс #София #The Wall #деца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници