Волен Сидеров: Министърът на вътрешните работи не работи

Волен Сидеров: Министърът на вътрешните работи не работи
Според лидера на „Атака“ Наказателният кодекс казва, че всеки гражданин има правото да пази своя живот и своето здраве и живота на близките си, когато е застрашен. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Обвинявам министъра на вътрешните работи, че той не си върши работата и е съучастник в нарушението на обществения ред, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

„Аз обвинявам министъра на вътрешните работи, че той не си върши работата и е съучастник в нарушението на обществения ред. Имаше заплахи за живота ми. Аз наричам терористи тези които заплашват, а аз виждам само такива хора, когато отивам в парламента“, коментира Сидеров.

Той обясни, че не вижда нищо осъдително, че носи оръжие, защото всеки човек трябва да може да защити живота си.

Според лидера на „Атака“ Наказателният кодекс казва, че всеки гражданин има правото да пази своя живот и своето здраве и живота на близките си, когато е застрашен.

„Полицията не си върши работата, тя не задържа тези, които демонстрират агресия. Когато преграждат пътни артерии, трябва да се тълкува като тероризъм“, коментира още Волен Сидеров.

Той не пропусна отново да нападне медиите.

„Голямата част от медиите подхождат едностранчиво и се интересуват само от мен, а не от тези, които нападат народни представители“, заяви Сидеров.

#Волен Сидеров #Сидеров #Атака

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници