Скандално! Сидеров призна, че е дал фалшив стаж на Кошлуков "по молба на Бойко"

Скандално!  Сидеров призна, че е дал фалшив стаж на Кошлуков "по молба на Бойко"

Стоп кадър/НОВА НЮЗ (архив)

A A+ A++ A

Повече от четири години, след като Емил Кошлуков оглави БНТ и стана генерален директор на телевизията, лъсна скандалната истина за неговото назначаване. Предишният му работодател Волен Сидеров призна в ефир, че му е дал фалшива бележка за стаж в неговата медия „Алфа”.

В разговор с друг скандален журналист – Сашо Диков, Сидеров се оплака, че отдавна не го канят в националната телевизия. „Обаждах се няколко пъти на Жоро Любенов и той вика – трябва да питам ръководството. А ръководството е Кошлуков.

Той ми беше забранил преди време достъпа до БНТ. Аз съм му направил стажа – той ми забранява достъпа...?!”, възмути се лидерът на Атака.

Сашо Диков обаче реши да разрови истината докрай и продължи с въпросите:

Диков: „Как ти забранява, като ти можеш да го изложиш тотално? Ако кажеш, че е фалшива бележката...

Сидеров: ”Ами, той си мисли - той сега Волен какво ще ми каже, какво ще направи... Ще ти кажа - аз съм те назначил, ти не си идвал на работа, аз съм гледал на това с леко око... Защото това не е закононарушение...!

Сашо Диков: „Просто признай, че си издал постфактум бележката за стаж!

Сидеров: „Признавам, че направих услуга. Бойко ме помоли”.

Така, след няколко години начело на обществената телевизия и упорити слухове, че необходимият за тази ръководна позиция стаж е фалшив, излезе наяве истината, че инсинуациите всъщност са достоверен факт. Освен тази „подробност”, в предаването на Сашо Диков стана ясно и друго – че преди да стигне до Волен Сидеров, Кошлуков е търсил и в телевизия „Евроком” липсващия стаж на програмен директор.


#Волен Сидеров #Емил Кошлуков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници