Изборният борд към Министерския съвет ще продължи да работи

Изборният борд към Министерския съвет ще продължи да работи
A A+ A++ A

Изборният борд към Министерския съвет ще продължи да функционира и в следващите месеци. До това решение стигнаха членовете на борда на днешното си заседание, което предварително бяха обявили за последно, предаде агенция „Фокус“. Предложението бордът да продължи да съществува направи в началото на заседанието министър-председателят Пламен Орешарски. Целта на борда вече ще е не провеждане на избори, а дискусия на предложенията за промяна в изборните правила. 

Зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова, която участва в заседанието на борда, покани членовете му да да участват в заседанието на Комисията по гражданско общество в парламента от 15.00 часа утре в Народното събрание. На заседанието са поканени всички граждански организации и партии.

„Задвижили сме процедурата по очакваните промени в изборните правила. Това е изключително сложна задача и ако искаме тя да има очакваните резултати, е важно хората с експертиза и опит в наблюдение на изборите да се включите, защото опитът ви наистина е безценен“, каза Манолова.

#правила #заседание #Изборен Борд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници