Борисов е доволен от срещата с областните структури на ГЕРБ

Борисов е доволен от срещата с областните структури на ГЕРБ
Доволен съм от срещата с областните структури, каза пред агенция „Фокус“ лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов след среща с част от областните структури на ПП ГЕРБ. Снимка: ГЕРБ
A A+ A++ A

Доволен съм от срещата с областните структури, каза пред агенция „Фокус“ лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов след среща с част от областните структури на ПП ГЕРБ.

„Направих среща с голяма част от областните центрове, в които имаше разминавания в комуникацията - доволен съм от срещата. Болшинството проблеми са наслоени през годините. Някъде са междуличностни конфликти, на други места – поради недотам доброто разбиране на задачите на партията. Като цяло съм доволен, защото голяма част от конфликтите бяха изгладени.

В Хасково единодушно всички избраха Делян Добрев за областен координатор на мястото на Иво Димов. В Благоевград и Цветанов, и Хаджигаев си стиснаха ръцете, за да работят заедно, в Хасково - Иван Петров и другите, които имаха спор в партията, каза Бойко Борисов.

Припомняме, че в неделя няколко структури на ГЕРБ поискаха от Борисов да се разграничи от Цветан Цветанов и Искра Фидосова, които допринасяли за сваляне на рейтинга на партията.

#Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници