Орешарски приема предложения за подобряване на бизнес средата по интернет

Орешарски приема предложения за подобряване на бизнес средата по интернет
Предложенията ще бъдат разглеждани от работните групи, които премиерът Пламен Орешарски ще създаде. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

На специален имейл, който е активен от днес, правителството ще приема предложения за подобряване на бизнес средата и социалното положение на гражданите, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.

На имейл predlagam@government.bg представителите на неправителствения сектор, на бизнеса, синдикатите, местната власт, хората с отношение и ангажираност към проблемите от дневния ред на България, могат да изпращат предложения и мнения за мерките, които трябва да предприеме правителството, за подобряване на бизнес средата и социалното положение на гражданите, както и за възстановяване на държавността.

Предложенията ще бъдат разглеждани, анализирани и обобщавани от работните групи, които министър-председателят Пламен Орешарски ще създаде, и ще послужат като основа за широка обществена дискусия по промените в държавните регулации, Закона за обществените поръчки, за подобряване на бизнес климата и укрепването на социалните системи.

От правителствената пресслужба припомнят, че Орешарски е поел този ангажимент преди избирането му за премиер.

По-рано днес стана ясно, че премиерът няма да се среща с представители на протестиращите.

На срещата си с представители на различни обществени организации вчера обаче Орешарски обеща подобни срещи два пъти месечно.

#Пламен Орешарски #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино