Рут и Любо скъсаха, Рут напусна "Къртицата"

Рут и Любо скъсаха, Рут напусна "Къртицата"
Рут Колева напусна "Къртицата" завинаги. Снимка: "Къртицата"
A A+ A++ A

Романсът на певицата Рут Колева и бившият баскетболист Любомир Жечев не издържа дълго и в живото предаване на "Къртицата" в четвъртък вечер двамата влязоха в остър конфликт.

Бременната Рут бе истински разочарована от Любо, след като разбра, че той е преписвал тайно попълнени от участниците анкети, за да разбере информация за тях. В тази постъпка тя видя предателство и нарече своя бивш любим "Боклук!", а Любо от своя страна заяви, че не иска повече никога да разговаря с нея.

В хода на предаването по ТВ7 зрителите номинираха именно Рут Колева, а заселниците в Базата забиха най-много копия на Любо, потресени от подмолните му действия.

Двамата се изправиха един срещу друг на елиминационния тест, като една секунда ги делеше от даването на отговорите. В крайна сметка Любо бе дал повече верни отговори и сломената Рут напусна риалитито.

Младата изпълнителка бе длъжна да разкрие дали ролята на Къртицата е била дадена на нея, но и тя, както всички предишни отпаднали преди нея участници, даде отрицателен отговор на този въпрос.

След напускането й в битката за победата, чийто изход ще стане ясен на 17 юни 2013 г., останаха шестима души – Кирил Ефремов, Деян Неделчев-Икебаната, Божидар Искренов-Гибона, Любомир, Тодор Бакалов и Марина Певтичева, която, противно на очакванията, този път не бе номинирана.

#Рут Колева #Къртицата #Любо Жечев #Кирил Ефремов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници