Борисов: Забранил съм на разпознаваемите лица на ГЕРБ да участват в протести

Борисов: Забранил съм на разпознаваемите лица на ГЕРБ да участват в протести
Нямам никакъв контакт с главния прокурор Сотир Цацаров, не го търся, надявам се и никой да не го прави, коментира Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Забранил съм на апарата на партията, на всички, над които имаме власт, да участват на протест“, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти, цитиран от агенция „Фокус“.

„За нас са гласували над 1 100 000 души. Над тези хора нямам власт“, каза той.

„Разпознаваемите лица на ГЕРБ съм казал да не се явяват на протести“, заяви той.

„Парламентаризмът, една нация, за да върви напред, изисква политическите мъже и жени да могат да говорят, да вземат най-правилните решения за държавата, независимо дали има политически ущърб за тях“, каза Борисов.

„Една държава, в която всяко управление ще се посреща с протест, ще има напрежение, върху което и да е правителство, не е добро. Учудвам се днес, с това решение, което взеха, те взривиха нета, взривиха хората. Сега никой не може да го оправдае“, коментира Борисов назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

„Нямам никакъв контакт с главния прокурор Сотир Цацаров, не го търся, надявам се и никой да не го прави. Това е независима институция“, каза Борисов.

„За господин Цацаров имам много добро мнение от времето, когато съм бил главен секретар и сме докладвали в съда това, което правим“, посочи лидерът на ГЕРБ.

„Казвал съм, че за мен той е най-добрият съдия. Само това мога да кажа, защото само това съм знаел и съм имал като впечатления. Оттук нататък действията му ги коментират хората, ги коментират медиите“, подчерта Борисов.

#Бойко Борисов #Делян Пеевски #ДАНС #Сотир Цацаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници