Борисов: Да ме арестуват? Добре дошли, ще ги посрещна добре!

Борисов: Да ме арестуват? Добре дошли, ще ги посрещна добре!
Имам сантименти към БСП, столетница е, те я убиха, коментира Борисов след назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„За държава в Европейския съюз говорим, как така някой да дойде и да арестува лидера на най-голямата партия. Милион и 100 хиляди са гласували за мен - как ще дойде? Добре дошли, като дойдат, ще ги посрещна добре“, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в парламента.

Според него сутринта депутатите на Коалиция за България са били извикани и им е било казано как да гласуват в последния момент за кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС, съобщи БГНЕС.

„ДПС начело с Ахмед Доган демонстрира как се упражнява власт - безскрупулно, безпардонно, в интерес само на една партия“, посочи Борисов.

„Те заслужават поздравления за това, че завзеха цялата власт - медийна, икономическа, финансова, банкерска, служби и могат да управляват 20 години“, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Неслучайно цялото им ръководство е от бивши агенти на ДС. Това е триумф на ДПС. Имам сантименти към БСП, столетница е, те я убиха“, каза Борисов.

„Виждате в какво нещастно положение се намира Орешарски, ако има малко чест и доблест, трябва да си хвърли оставката, да не стои там да си маскари името, защото е човек, който заслужава уважение“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„От нашите грешки съм си извел поуки, техните ще бъдат много по-горчиви“, адресира Борисов думите си към управляващите.

#Ахмед Доган #Делян Пеевски #Бойко Борисов #ДАНС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници