Станишев: Трудните ситуации изискват нестандартни решения

Станишев: Трудните ситуации изискват нестандартни решения
„Аз като министър-председател съм уволнявал г-н Пеевски като зам.-министър“, добави Станишев.
A A+ A++ A

Трудните ситуации изискват нестандартни решения. Предложението на министър-председателя не е стандартно“, каза лидерът на Коалиция за България Сергей Станишев по повод дебатите за избор на председател на ДАНС, за какъвто премиерът Орешарски предложи депутата от ДПС Делян Пеевски, предава „Фокус“.

Днес Народното събрание трябва да направи важен избор. Избор, който засяга националната сигурност. Когато беше избран кабинетът на Пламен Орешарски, аз обявих, че ще подкрепя всяко негово предложение, което е разумно за държавата“, заяви Станишев.

„Една малка клика, върхушката на ГЕРБ, обладаваше всички сектори в държавата. Това доведе до рязък спад в доверието в държавността“, каза още социалистът.

„Има достатъчно ясни индикации за подготовка на мащабен план за дестабилизиране на държавата в интерес на тази групировка, която 4 години разрушаваше демократичните принципи и внушаваше страх у хората. ГЕРБ искат реванш, не приемат волята на българските избиратели, те водят разговори с криминални групировки“, посочи Станишев.

Аз като министър-председател съм уволнявал г-н Пеевски като зам.-министър“, добави Станишев.

#Сергей Станишев #Делян Пеевски #БСП #ГЕРБ #ДПС #Пламен Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници