Цв. Йовчев: Търсим резерви за още средства на пострадалите при земетресението в Перник

Цв. Йовчев: Търсим резерви за още средства на пострадалите при земетресението в Перник
Ще се опитаме да помогнем и на тези, които заради допуснати грешки не са получили достатъчно средства. Ще започнем работа веднага, като ще намерим експерти от Междуведомствената комисия, които да подпомогнат този процес при разглеждането на молбите.
A A+ A++ A

Правителството ще направи всичко възможно да потърси резерви, да преразгледа всичко и да се опита да отпусне средства и да помогне на хората, които са в най-тежко положение след земетресението от 22 май 2012 година в област Перник.

Това заяви пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев след среща на министър-председателя Пламен Орешарски с кметовете на Перник и на Дивотино - Росица Янакиева и Румен Сериногиев, цитиран от „Фокус“.

По думите на Йовчев много от пострадалите са останали с чувството, че средствата за подпомагане не са били разпределени по правилния начин.

„Ще се опитаме да помогнем и на тези, които заради допуснати грешки не са получили достатъчно средства. Ще започнем работа веднага, като ще намерим експерти от Междуведомствената комисия, които да подпомогнат този процес при разглеждането на молбите“, каза Йовчев.

#Цветлин Йовчев #Росица Янакиева #Перник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници