Сидеров за Борисов: Много е комплексиран този човек

Сидеров за Борисов: Много е комплексиран този човек
Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Борисов е много зле, много е комплексиран този човек“, така лидерът на „Атака“ Волен Сидеров коментира днешното поведение на парламентарната група на ГЕРБ и нейния председател, предаде БГНЕС.

Според Сидеров, поведението на Борисов показва и страх.

„Аз прочетох цялото изказване на Борисов, защото не бях в залата, това е объркана мисъл на комплексиран човек. Той казва „ние ще правим така, както правеше „Атака“ в предишния парламент“. Нямат ли самостоятелно мислене тези хора, имат 97 депутати, управляваха държавата 4 години и не могат да измислят една собствена идея и копират „Атака“ във всяко едно отношение? В същото време Борисов казва, че е изпратен от народа, за да работи в парламента, обаче напуска парламента. Това е абсурд. Как народът хем го е изпратил в парламента, хем той напуска парламента? Значи той не изпълнява повелята на народа, който го е изпратил в парламента“, коментира Сидеров.

Сидеров коментира една от най-спорните точки от правилника на Народното събрание, която беше приета днес. „Гласува се политическо номадство, т.е. създаване на нови групи, нещо, срещу което „Атака“ винаги е била „против“, гласувахме „против“. Ако ГЕРБ бяха в залата и бяха гласували „против“, това нямаше да мине“, заяви Сидеров.

Според него има съглашателство между ГЕРБ и БСП, ДПС.

„Това са задкулисни договорки. Борисов най-вероятно действа в съглашателство с БСП и ДПС, за да може да улесни минаването на техните идеи и предложения за правилника“, смята той. Лидерът на „Атака“ обясни, че не се притеснява, че ще се стигне до ситуация, в която депутати да напуснат парламентарната група на „Атака“.

„Не се притеснявам от това, просто съм против номадството, защото това е подмяна на вота. Ние сме патили най-много от това през годините и сме против. Ние сме даже за промяна в Конституцията, с която да се предвиди, когато един депутат напуска парламентарна група, да напуска и парламента. Това е въпрос на едно бъдещо мнозинство на „Атака“, заяви той.

#"Атака" #Волен Сидеров #Бойко Борисов #парламент скандали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници