Виктория Бекъм грабна титлата "Жена на десетилетието"

Виктория Бекъм грабна  титлата "Жена на десетилетието"
Виктория Бекъм бе коронясана с титлата "Жена на десетилетието" на церемонията за 10-ите годишни награди "Жена на годината" на сп. "Глемър"
A A+ A++ A

Виктория Бекъм бе коронясана с титлата "Жена на десетилетието" на церемонията за 10-ите годишни награди "Жена на годината" на сп. "Глемър"

Бившата певица от Спайс гърлс, преквалифицирала се в моден дизайнер, премина по червения килим, придружена от 14-годишния си син Бруклин.

Актьорът Даниъл Радклиф, прочул се с ролята на Хари Потър, бе удостоен с приза Мъж на годината.

Приемайки отличието си, 39-годишната Виктория Бекъм сподели: "Щеше ми се да съм си подготвила бележки. Ще започна с поздрав към всички жени и Хари Потър. Искам да почета всички дами. Момичета, ние сме сила и трябва да се подкрепяме една друга".

Звездата не пропусна да благодари и на съпруга си Дейвид Бекъм, синовете си и музикалния мениджър и продуцент Саймън Фулър.

Отличието за Международна телевизионна актриса бе присъдено на Зося Мамет, съобщават от БТА.

Награда за Британска телевизионна актриса получи Джоан Фрогат. Със специалния приз Изборът на редакторите бе почетена певицата Джеси Джей.

Сред останалите отличнички на наградите "Жена на годината" се наредиха Майлийн Клас (Предприемач на годината), Саманта Баркс (Пробив на годината), Рашида Джоунс (Кинодеец на годината), Ребъл Уилсън (Филмова актриса на годината), Хелън Маккрори (Театрална актриса на годината), Рита Ора (Солова изпълнителка на годината), Сатърдейс (Група на годината), Никол Шерцингер (Телевизионна личност на годината), Клеър Уейт Келър (Дизайнер на годината) и златната олимпийска медалистка по бокс Никола Адамс (Спортист на годината).

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници