Плевнелиев: Да решим веднъж завинаги проблема със СРС-тата

Плевнелиев: Да решим веднъж завинаги проблема със СРС-тата
Президентът подчерта, че най-важното за реформите, които се подготвят по отношение на Закона за СРС, както и в МВР, е да ни посочват пътя напред – към по-голяма ефективност и по-малко скандали. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лично аз дълбоко вярвам, че темата СРС веднъж завинаги трябва да се реши, и се радвам, че тази тема е на дневен ред в парламента, заявяви президентът Росен Плевнелиев.

Изявлението бе направено в отговор на въпрос за това как оценява структурните промени в МВР и предложените промени в Закона за СРС, предаде БГНЕС.

„България има легитимно избран парламент и правителство, те вземат своите решения и носят своята отговорност. Аз вярвам, че на тях трябва да им се даде шанс, те заслужават своите 100 дни и лично аз като президент с най-голямо уважение и подкрепа ще се отнеса към желанието на всеки български политик, включително и на всяко българско правителство, да прави реформи“, обясни Плевнелиев.

Президентът подчерта, че най-важното за реформите, които се подготвят по отношение на Закона за СРС, както и в МВР, е да ни посочват пътя напред – към по-голяма ефективност и по-малко скандали.

#Росен Плевнелиев #СРС #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино