Цветан Цветанов: Невинен съм. Никога не съм разпореждал подслушвания!

Цветан Цветанов: Невинен съм. Никога не съм разпореждал подслушвания!
Цветанов отрече обвиненията, че е чакал последния момент да внесе документа. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Внесох искането за сваляне на имунитета си, но с конкретния номер на делото, изпратено от главния прокурор, заяви пред журналисти заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Изявлението бе направено, след като бившият министър на вътрешните работи внесе в деловодството на Народното събрание декларация за снемането на имунитета му.

„Аз знам какво съм правил, няма значение какво пише в делото. По никакъв повод не съм разпореждал, не съм си и помислял да правя незаконни подслушвания или да карам служителите да правят действия извън закона и извън техните професионални задължения“, коментира Цветанов.

„За голямо съжаление, не ми остана време да се запозная с всичко това, което е входирано, но за мен то е без значение, защото знам, че съм невинен и това са поредните внушения, които ще бъдат използвани спекулативно от политическите управляващи“, коментира Цветанов.

Той отрече обвиненията, че е чакал последния момент да внесе документа, и уточни, че срокът, в който трябва да се входира искане от председателя на Народното събрание в дневния ред на заседанието, е 14 дни.

#Народно събрание #имунитет #Цветан Цветанов #подслушвания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници