Станишев: Имаме реваншистка опозиция!

Станишев: Имаме реваншистка опозиция!
Имаме реваншистка опозиция, която не желае да приеме реалностите, че е в тотална изолация в българското общество, и ще пречи с всички сили, заяви днес в кулоарите на НС веднага след гласуването на новото правителство лидерът на БСП Сергей Станишев.
A A+ A++ A

Имаме една реваншистка опозиция, която не желае да приеме реалностите, че е в тотална изолация в българското общество, и ще пречи с всички сили. Това заяви днес в кулоарите на НС веднага след гласуването на новото правителство лидерът на БСП Сергей Станишев.

Очакваме от кабинета действително да осъзнае своята мисия и да възстанови държавността и доверието в институциите, да работят всеки ден за хората, да показват с действия, че работят за заетост, за икономическо развитие, за справедливост, добави той. От това имат нужда хората. А продължителността на живота на кабинета зависи от тяхната работа и изпълнението на тази много сериозна, амбициозна програма, която е основата за формиране на програмно правителство, коментира Станишев.

Искрено пожелавам успех на г-н Орешарски, подчерта червеният лидер. Кое е първото нещо, с което ще се захванете, бе въпросът на медиите, след като Пламен Орешарски бе избран за премиер.

Ще има пресконференция в Министерския съвет, нека уважим протокола, но първото нещо е да си подредя кабинета.

На втория въпрос: от кога започвате работа, той бе лаконичен - вече работим. Новият министър на околната среда Искра Михайлова обеща да работи с всички екологични и граждански организации.

По БГНЕС

#правителство #Орешарски #Сергей Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници