Борисов: Този кабинет, ако не беше толкова опасен за България, щеше да е смешен

Борисов: Този кабинет, ако не беше толкова опасен за България, щеше да е смешен
Според Борисов „спортната министърка, мисля, че ще бъде най-големият смях, който някога е имало. Сега чувам по „Фейсбук“, че имало и фалшиви дипломи. И това в рамките на „24 часа“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Този кабинет, наречен експертен, в кавички, той ако не беше толкова опасен за България, щеше да е смешен“, отговори лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос дали евентуално някои от депутатите на ГЕРБ ще подкрепят правителството на Орешарски, предава „Фокус“.

„Сега разговарях с всички депутати. Няма такова настроение в никой“, добави Борисов.

Според него „сега тези, които правиха „Дюнигейт“, стават министри.

„Видяхте, че той 24 часа не можа да удържи. Това, което вчера към 16.00 - 17.00 часа г-н Орешарски каза, не можа да удържи до сутринта. Хората, които застроиха Черноморието, направиха заменките, това, за което предупреждавахме еколозите, които бяха най-дейни в протеста, видяха какви хора ще управляват оттук нататък България. То не са „Дюнигейт“, то не са заменки“, коментира бившият премиер.

На реплика от журналисти, че „Дюнигейт“ е станал по времето на управлението на ГЕРБ, Борисов заяви: „Стана и го спрях на мига. А сега тези, които го правиха, стават министри, и то на министерства, които много трудно можеш да го кажеш, изобщо как го формулират, какви мотиви имат за него“.

Според Борисов „спортната министърка, мисля, че ще бъде най-големият смях, който някога е имало. Сега чувам по „Фейсбук“, че имало и фалшиви дипломи. И това в рамките на „24 часа“.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #правителство #Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници