Бойко Борисов: Тютюнопушенето и здравеопазването не могат да вървят заедно

Бойко Борисов: Тютюнопушенето и здравеопазването не могат да вървят заедно
Борисов съобщи, че не е информирал посланиците, че е сезирал Конституционния съд за законността на изборите. Снимка: ГЕРБ
A A+ A++ A

„Ако върнат тютюнопушенето в обществените сгради, това ще е в много пряка конфронтация с казаното от тях, че ще работят много усилено в здравеопазването, защото двете неща – тютюнопушене и здравеопазване, няма как да вървят заедно“, каза на брифинг председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, след среща с посланици на страните - членки на Европейския съюз, САЩ и Турция, предава „Фокус“.

Борисов съобщи, че не е информирал посланиците, че е сезирал Конституционния съд за законността на изборите.

„Това, че ние сме първа политическа сила, призната от всички, не ни пречи да искаме касиране на изборите поради големите нарушения и в деня за размисъл, и купуването на гласове с вече осъдени хора от Движението за права и свободи“, заяви Борисов и посочи, че „този процес си тече“.

„Считам за голяма грешка посланиците да се вкарват в каквато и да е тема, свързана с вътрешната ни политика“, каза Бойко Борисов.

„Ние не се месим в работата на правоохранителните органи и това сме го доказали. Каквото реши Конституционният съд – това е“, подчерта бившият премиер.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино