Яне Янев: Местан да плаши гаргите в Момчилград

Яне Янев: Местан да плаши гаргите в Момчилград
Имало е грандиозна фалшификация на вота в Турция, заяви лидерът на РЗС Яне Янев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Имало е грандиозна фалшификация на вота в Турция, заяви лидерът на РЗС Яне Янев пред агенция „Фокус“. Изявлението бе направено по повод изказването на лидера на ДПС Лютви Местан за внесеното искане от политическата партия за касиране на вота.

Според Янев с внушенията си ДПС целят да измият гузната си съвест, но няма да успеят.

„Тези 51 000 гласа не са истински, не са на гласоподаватели. Те са фалшифицирани с цел ДПС да има повече мандати. Те знаеха и предвиждаха  каква ще бъде катастрофата за ДПС в Кърджали, където те се сринаха наполовина, в сравнение с миналите избори. Ако си мисли Местан, че чрез Турция ще превземе европейска столица, няма да мине този номер. Няма друг такъв подобен прецедент в нито една страна, член на Европейския съюз“, каза Яне Янев.

Лидерът на РЗС смята, че  не може в страна като България, пълноправен член на Европейския съюз, да се случат такива безобразия.

„Местан да плаши гаргите в Момчилград с тези призиви, а не да се опитва да въздейства върху институциите и Конституционния съд. Кой е Местан - да отправя призиви към Конституционния съд? Заплашва ли ги ? Огромна част от българския народ е възмутен от наглостта на ДПС и аз съм убеден, че ще има реакция по този повод“, добави Янев.

#Европейски съюз #Момчилград #Турция #Лютви Местан #ДПС #РЗС #Яне Янев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници