Волен Сидеров: Президентът ще направи всичко възможно да връчи мандата на БСП в съкратени срокове

Волен Сидеров: Президентът ще направи всичко възможно да връчи мандата на БСП в съкратени срокове
Според Сидеров няма определен срок за връчване на мандата на БСП, но това ще се случи най-късно в дните след празниците. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Президентът ще направи всичко възможно връчването на мандата на БСП да стане в много съкратени срокове“, заяви председателят на ПГ на „Атака“ Волен Сидеров след консултациите при президента, предава „Фокус“.

„От негова страна няма да има процедурни хватки и забавяне. Това е много важно, защото имах някои съмнения“, каза още Сидеров.

„Моята молба беше - да повлияе върху ПГ на ГЕРБ, да се държи отговорно в парламента, за да могат да се приемат неща, полезни за нацията. Има опасност от влияние върху конституционните съдии. Предадох му тази моя тревога, че има такива опити. Нека той като президент да вземе необходимите мерки“, посочи Сидеров.

Според него няма определен срок за връчване на мандата на БСП, но това ще се случи най-късно в дните след празниците.

По думите му президентът не е отправял конкретни препоръки за поведението на „Атака“.

„Всички партии трябва да са отговорни към настоящата ситуация, когато става дума за увеличение на цените на тока. Заплашва ни увеличение от 40 процента – вчера го чухме от Харитонова, шефа на ДКЕВР. В деловодството на Народното събрание сме внесли мораториума за цените на тока, докато законът се промени“, заяви Сидеров.

#консултации #Волен Сидеров #президент #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници