Ева Лонгория вече е висшистка

Ева Лонгория вече е висшистка
Актрисата Ева Лонгория се сдоби с магистърска степен от Калифорнийския университет. Звездата от „Отчаяни съпруги“ изучаваше в последните няколко години историята на хората с латински корени в САЩ в рамките на обучението по чикано науки. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Актрисата Ева Лонгория се сдоби с магистърска степен от Калифорнийския университет. Звездата от „Отчаяни съпруги“ изучаваше в последните няколко години историята на хората с латински корени в САЩ в рамките на обучението по чикано науки.

И след като завършила дисертацията си, Лонгория била поканена да получи дипломата си на церемония със завършващите студенти тази седмица.

„Днес е голям ден!!! Много съм развълнувана, че получавам магистърската си степен по чикано науки. Човек никога не е прекалено стар или прекалено зает, за да продължи образованието си!“, написа Ева в Туитър.

Нейната колежка от „Отчаяни съпруги“ Марша Крос я поздрави за успеха й. „Огромни поздравления за завършването ти днес!!!! От Кан до Кеп и Гаун, ти наистина си значима“.

Красивата брюнетка излетя за Калифорния, за да присъства на церемонията по връчването на дипломите, след като по-рано тази седмица премина по червения килим на кинофестивала в Кан.

 

По БГНЕС

#висше #Ева Лонгория

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници