Депутатите да се вслушат в призива на Стефан Данаилов

Депутатите да се вслушат в призива на Стефан Данаилов
A A+ A++ A

Страсти, сблъсъци, сметки и интереси сложиха началото на 42-то Народно събрание. Нищо ново, това вече сме го виждали – тръгва лошо и свършва лошо.

Въпреки това избирателят е длъжен да уважи избора си и да даде на новите народни представители толеранс да заработят. Днешният ден на откриването на парламента не е ден за критика, а за размисъл – колко време ще продължи толерансът.

Най-добре ще е, тези които избрахме да се размислят върху призива на Стефан Данаилов, който председателстваше Народното събрание като най-възрастен депутат. „Не знам какво ви става, като стъпите на тази трибуна. Чухте ли сутринта, че ни викат, че сме недостойни, лъжци? Това не ви ли обижда? Мен ме обижда. Дайте да докажем на българския народ, че сме хора с разум, умни, с добри сърца", призова Данаилов.

Обръщението му не бе насочено към определена политическа сила и не прозвуча агресивно. Това бе начинът на Данаилов да предложи съгласие между политическите сили, защото са там с една обща цел – да работят в интерес на избирателя.

Дано депутатите разберат, че е време да покажат, че като стъпят на трибуната трябва да са на нивото й, защото зад тях стоят хора, които им са се доверили.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници