Руски милиардер иска Бербатов в Монако

Руски милиардер иска Бербатов в Монако
Димитър Бербатов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Нов кандидат се включи в наддаването за подписа на Димитър Бербатов. Това е завръщащият се във френския елит тим на Монако.

Според "Евроспорт", шефовете на новаците чакат до края на месеца агента на българина Емил Данчев за финални разговори, цитиран от Sportni.bg.

Собственик на "монегаските" е руският милиардер Дмитрий Риболовлев. Той е обявил, че ще пръсне огромна сума за трансфери това лято, само и само да доведе големи звезди в тима.

В списъка първоначално бяха Радамел Фалкао, Жоао Моутиньо, Карлос Тевес и Жереми Менес. Никой от тях обаче не се реши да дойде в Княжеството.

Според изданието обаче, такъв шанс съществува с Бербатов. Босът предлагал "последния скъп договор в кариерата на българина", твърди още медията.

Нападателят е обвързан с Фулъм за още една година. Така че ако Монако го иска, ще трябва да плаща. За Риболовлев обаче каквато и да е сума не би била проблем.

Слуховете за бъдещето на българина се подсилват и от информациите в Англия, че мениджърът на лондончани Мартин Йол ще бъде сменен заради слабия край на кампанията.

За негов заместник се гласи Густаво Пойет. Той в момента е начело на Брайтън от Чемпиъншип, като успя да доведе отбора до плейофите.

Знае се, че голямата причина Бербо да отиде на "Крейвън котидж" е разбирателството му с холандеца. Мнозина определяха трансфера му за "Удар номер едно на пазара".

#Дмитрий Риболовлев #Димитър Бербатов #Монако #Фулъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници