Райков: Българите не се поддадоха на манипулации и слухове

Райков: Българите не се поддадоха на манипулации и слухове
Поехме управлението в тежък момент и успокоихме социалната атмосфера, обяви премиерът Марин Райков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Избирателната активност от около 50% ясно говори, че българските избиратели не се поддадоха на манипулации и слухове, обяви премиерът Марин Райков на пресконференция в Министерския съвет.

„Искам да благодаря на всички българи, които гласуваха. Изборният ден премина и приключи успешно и спокойно, що се отнася до създадената от мен организация“, каза Райков, цитиран от БГНЕС.

„Не мога да не отбележа, че това се случи въпреки цялата кампания срещу тези избори и срещу действията на служебното правителство“, добави премиерът.

„Изкуственото нагнетяване на напрежение, умножаването на скандалите, хипотезите, тиражирането на апокалиптични сценарии, имаше за цел да демотивира българите, това не се случи“, категоричен бе Райков, цитиран от агенция „Фокус“.

„Хората от моя екип поеха управлението на страната в тежък момент. Ние успокоихме социалната атмосфера. Ние раздадохме предвиденото увеличение на пенсиите, ние раздадохме допълнителни помощи на най-уязвимите слоеве на обществото, ние запазихме фискалната дисциплина, ние обещахме и осветлихме близо 200 договора в енергетиката и започнахме анализ на проблемите в системата“, каза още Марин Райков.

#Марин Райков #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници