Местан: Ще искаме следващото правителство да бъде отворено и за непарламентарно представените политически сили

Местан: Ще искаме следващото правителство да бъде отворено и за непарламентарно представените политически сили
A A+ A++ A

Ние ще настояваме следващото правителство да бъде отворено и за непарламентарно представените политически сили. ДПС ще улесни постигането на съгласие. Това каза в НДК лидерът на ДПС Лютви Местан.

„Ние сме готови на съгласие, но категорично няма да влизаме в каквото и да е съглашение. Сега е време за възстановяване на държавността, сега не е време за тясно партийни интереси.”, допълни Местан.

Според него се прави опит за саботаж на изборния кодекс. Местан даде примери за спиране на тока в избирателни секции, за ксерокси с изчерпани тонери и пр.

Чисто новите принтери, които имат капацитет до 2000 копия, са с изчерпани тонери, каза още лидерът на ДПС. Имах разговори със служебния премиер и с пряко отговорното лице за изборния процес. Не можах да получа задоволителен отговор. На много места СИК не са приключили работа, защото тонерите са свършили. Това е абсолютно скандално. Видин - 20 секции са без тонери; Смолян - 10; Монтана - 70 % от секциите са без редовни протоколи поради липса на тонер; Благоевград - 65, Кюстендил - 49 и т.н.

#избори #ДПС #Лютви Местан #нарушения

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници