Лиляна Павлова: Гласувайте, за да запазим устоите на държавата

Лиляна Павлова: Гласувайте, за да запазим устоите на държавата
Според Павлова като гласуваме, ще запазим устоите на държавата. Снимка: novini.bg
A A+ A++ A

"Уверена съм повече от всякога, че днес трябва да гласуваме. Много пъти повече съм мотивирана да гласувам, защото това е единственият начин да запазим държавата, да запазим държавността и да докажем, че тя е над всичко. Надявам се всички български граждани да дадат своя вот, защото всички тези сценарии и опити за манипулации и дестабилизация, опити за касиране на изборите, могат да бъдат преодолени само, ако дадем своя глас."

С тези думи кандидат-депутатът Лиляна Павлова упражни своето право на глас във Варна.

"Надявам се всички да излязат да дадат своя глас, да направят своя избор. Само така ще запазим устоите на държавата. Моята лична воля и желание, и апел най-вече към всички, е да имаме висока избирателна активност, такава, каквато никога не е имало досега, за да може именно да направим промяната, която искаме всички. Всички хора, които искат промяна, трябва да излязат и да гласуват", каза още Павлова в морската столица, цитирана от "Стандарт".

Тя добави, че може да оправдае доверието на хората, които са я поздравявали в предизборната кампания, като задължително упражни правото си на глас.

#Лиляна Павлова #Варна #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници