Пак биха активист на Коалиция „Център – свобода и достойнство”

Пак биха активист на Коалиция „Център – свобода и достойнство”
За втори път в рамките на предизборната кампания бият активист на Коалиция „Център – свобода и достойнство” (НДСВ и НПСД), съобщиха от НДСВ за NOVINITE.BG. На снимката лидерът на НДСВ Христина Христова.
A A+ A++ A

За втори път в рамките на предизборната кампания бият активист на Коалиция „Център – свобода и достойнство” (НДСВ и НПСД), съобщиха от НДСВ за NOVINITE.BG.

Ибрахим Долин, от село Корница, община Гоце Делчев, е бил пребит от местния лидер на ДПС Сайди Чолак. А поводът за грубото посегателство е, че Ибрахим Долин е лепял плакати на Касим Дал и Корман Исмаилов – лидери на Народна партия „Свобода и достойнство“, която е част от коалицията.

„Риташе ме навсякъде по тялото, псуваше ме по най-грозния начин, взе ми чантата с парите, които имах в нея, телефона и документите ми, като ме предупреди, че ако отново ме хване да лепя плакати на Касим Дал и Корман Исмаилов, ще ме убие, ще ме хвърли в реката и няма кой да ме намери“, заявил пострадалият Ибрахим Долин пред репортер на в. „Вяра“.

„Този човек е като ураган от злоба. Всички партии лепят плакати сега преди изборите, единствено плакатите на Касим Дал и Корман Исмаилов ДПС не позволява да ги има изобщо. Толкова освирепели хора не бях виждал досега“, оплакал се още пребитият.

„Свидетели сме на същото отношение на репресия, натиск и погазване на човешките права като при тоталитарния режим. И сега, както при тоталитарното управление, различно мислещите, несъгласните биват репресирани и наказвани. Жалко е, че тези, които се пишат за демократи, оказват натиск върху млади хора, които да посягат на други млади хора. Вярвам, че отговорните органи ще си свършат работата“, коментира случилото се съпредседателят на Коалиция „Център – свобода и достойнство” Корман Исмаилов.

Преди 2 седмици, общинският координатор на коалицията Исмаил Касабов от Цар Калоян, Разградска област, беше нападнат и жестоко пребит от четирима активисти на ДПС. Тогава от партията на Местан заявиха, че се разграничават от случилото се и няма да се подават на провокации, опитвайки се да изкарат своите хора невинни и пострадали.

#избори #ДПС #Корман Исмаилов #Местан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници