Лиляна Павлова: Ако не внимаваме, Виденовата зима ще ни се стори лято

Лиляна Павлова: Ако не внимаваме, Виденовата зима ще ни се стори лято
Отчитаме направеното, отчитаме и грешките си. Именно тук смятаме, че това е новото и различното, заяви Павлова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Политическата дестабилизация ще доведе до икономическа не криза, то вече няма да е криза, а дестабилизация и икономически колапс на държавата. Това е целта. И тогава Виденовата зима ще ни се стори лято и държавата ще колабира, ще бъде подвластна на олигархични и други структури, за които е изключително изгодно да няма правителство и ясно носене на отговорност. В тези моменти най-много избуяват и виреят и престъпността, и контрабандата“, заяви във Варна водачът на листата Лиляна Павлова.

„Отчитаме направеното, отчитаме и грешките си. Именно тук смятаме, че това е новото и различното“, заяви Павлова, цитирана от БГНЕС.

Тя припомни, че ГЕРБ е приключила мандата с анализ на постигнатото и с анализ на грешките.

„И социологически агенции, и нашите опоненти от всички водещи политически сили се обединиха срещу нас в няколко основни направления. Първо, заради страха и притеснението, че има вероятност да бъдем подкрепени за първи път в демократичната история на България да имаме втори мандат. Много беше започнато и нашата воля е да продължим и да довършваме, а не всеки път да рестартираме от начало. Няма закога да го правим“, коментира тя.

Според нея второто разочарование е липсата на желание и воля за дебат, за сблъсък на политики.

#Лиляна Павлова #Варна #ГЕРБ #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници