Станишев: Две трети от българите искат ГЕРБ да си ходи

Станишев: Две трети от българите искат ГЕРБ да си ходи
Грабят бюджета, грабят фирмите, грабят хората, това е марката ГЕРБ, обяви Сергей Станишев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Ясно е едно – две трети от българите искат ГЕРБ да си ходи“, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев в Перник.

„Мнозина, които днес казват „Ние сме алтернативата на ГЕРБ“, три години ги подкрепяха, гласуваха за тях в парламента, гласуваха бюджетите на Дянков, подкрепяха Бойко Борисов. А някои мълчаха и чакаха хората да се разочароват и да дойдат при тях“, посочи Станишев, цитиран от БГНЕС.

„Не мислят за това как да помогнат на икономиката, а мислят как да рекетират бизнеса, не с това как да създадат работни места, а само с преразпределение в своя полза. Грабят бюджета, грабят фирмите, грабят хората, това е марката ГЕРБ“, каза още червеният лидер.

„Никога не бях виждал толкова болка и отчаяние в очите на хората, те са докарани до такава мизерия и тежък живот, че мнозина не вярват на никого и не чуват нищо“, заяви Станишев.

„Трябва да се казва истината, няма управление в България за последните 23 години, което да се е проваляло с такъв гръм и трясък и което е нанесло такива щети на хората“, добави той.

„Тази кампания беше необичайна, защото няма друга, която да е минала под знака на скандалите, родени от и в управлението на ГЕРБ. Ние не сме ги търсили, но тези скандали белязаха предизборната надпревара и оставиха на заден план състезанието на идеи“, обяви кандидат-депутатът от Коалиция за България Ангел Найденов.

#Сергей Станишев #Ангел Найденов #Перник #избори #Бойко Борисов #Симеон Дянков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници