Мария Шарапова подари на Гришо порше

Мария Шарапова подари на Гришо порше
Снимка: Imago
A A+ A++ A

Мария Шарапова е подарила на гаджето си Григор Димитров спечеленото преди дни порше от тенис турнира в Щутгарт, съобщава швейцарският таблоид "Блик".

Рускинята победи на турнира в Щутгарт Ли На с 6-4, 6-3, защитавайки титлата си от миналата година. Наградата й бе порше и чек за над 100 000 евро.

Само преди дни Шарапова подписа договор като първи глобален посланик на марката в света.

Очевидци твърдят, че в гаража на Григор Димитров вече е било забелязано синьо порше - точно копие на спечеленото от рускинята.

"Не съм човек, който колекционира коли, но гаджето ми е луд по тях", каза Шарапова веднага след победата в неделя.

В края на март в. "България днес" писа, че Григор Димитров е поканил любимата си Мария Шарапова на море в България и вече е резервирал едноседмична почивка за двамата на родното Черноморие.

Най-добрият български тенисист е резервирал президентски апартамент в луксозен хотел в Албена. Двамата ще са на деветия, ВИП етаж, където ще са напълно отделени от останалите гости на хотела.

В луксозния апартамент двамата ще разполагат със сауна, парна баня, леден фонтан, калдариум и хидромасажен душ. В същия апартамент е отсядал и друг велик руски спортист - бившият световен шампион по шахмат Анатоли Карпов.

Двойката ще ползва и личен готвач, който ще се грижи само за тяхното меню. Специално за тях ще се поръча и прясна риба от гръцкия курорт Кавала.

И двамата били сигурни, че появата им заедно на море в България е най-подходящият начин да кажат на света, че са заедно и се обичат.

#Мария Шарапова #Григор Димитров #тенис #България #Албена #Порше

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници