Майкъл Джексън пиел по 6 бутилки вино на ден преди смъртта си

Майкъл Джексън пиел по 6 бутилки вино на ден преди смъртта си
Майкъл Джексън
A A+ A++ A

Майкъл Джексън използвал алкохол, за да се пребори с безсънието. Кралят на попа изпивал по шест бутилки вино на ден в седмиците преди смъртта си, разкри негов приятел. Джексън, който почина от остро натравяне с пропофол, карал приятеля си Марк Лестър да вкарва тайно алкохол в хотелската му стая без знанието на стриктния му екип от охранители в отчаян опит да се пребори с безсънието, предаде БГНЕС.

Марк, който е кръстник на трите деца на звездата, 16-годишния Принс, 15-годишната Парис и 10-годишния Бланкет, твърди още, че певецът бил „паралитичен“ на пресконференцията, на която обяви турнето си This Is It в зала О2 Арена в Лондон, което трябваше да започне само няколко седмици след смъртта му през юни 2009 г.

„Майкъл припадна на хотелското си легло. Лекарят му каза, че е изпил две трети от бутилките с уиски и бил почти парализиран“, разкри Лестър. Майката на Джексън Катрин съди компанията AEG Live, организатор на турнето му, за непредумишлено убийство, като твърди, че тя проявила небрежност, наемайки д-р Конрад Мъри да се грижи за Краля на попа, докато той подготвял завръщането си на музикалната сцена. Делото започва днес в Лос Анджелис.

#Майкъл Джексън #вино #безсъние #смърт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници