Емил Кабаиванов: Влизаме в парламента

Емил Кабаиванов: Влизаме в парламента
Една от най-големите беди на прехода е тясното обвързване на политиците с икономически кръгове, смята председателят на СДС Емил Кабаиванов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Както в икономиката, така и в социологията има криза. Ние влизаме в парламента, казвам го сериозно. 12 май е скоро и ще се види", обяви председателят на СДС Емил Кабаиванов пред Нова ТВ.

Кабаиванов обяви, че не вярва на резултатите от социологическите изследвания, тъй като СДС са "недолюбвани от социолозите".

По думите последната година е била трудна за СДС и през това време съюзът се е "изчистил от хората, известни с неблагополучия" като Иван Костов и Надежда Нейнски.

"Между впрочем, Надежда и хората около нея си избраха този път сами. Сега виждат, че ние сме били прави, когато ги предупреждавахме, че няма как да се случи някакво обединение с хора, които изначално не го желаят, които искат да бъдат командири и всички други да изпълняват", посочи Кабаиванов.

"Убеден съм, че една от най-големите беди на прехода е тясното обвързване на политиците с икономически кръгове. И вече те, колкото да са добри като политици, техните действия се пречупват през един лобизъм, който пречи на развитието на България", категоричен бе председателят на СДС.

#Емил Кабаиванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници