Политолог: ГЕРБ има един крак – Цветанов

Политолог: ГЕРБ има един крак – Цветанов
Първан Симеонов смята, че президентът има сдържана реакция и това е логично. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Продължава процесът на отлюспване. Бойко Борисов балансира. Сега изглежда, че партията е Цветан Цветанов. Той спечели битката за партията. Партията има един-единствен опорен крак и той се казва Цветанов, заяви политологът Първан Симеонов пред БНР.

Политологът направи изявлението по повод скандала с подслушванията и записа на Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов, излязал в петък сутринта.

„Има много силно покачване на политическото напрежение. Критиките към партия ГЕРБ идват не само от нейните политически опоненти, а и от вътрешни фактори. И от прокуратурата. Политически бонус печелят опонентите на партия ГЕРБ“, коментира Симеонов.

Според експерта следващият управленски мандат ще бъде труден за изграждане. Дори и ГЕРБ да спечели - това ще бъде пирова победа. Партията трудно може да си позволи да остане в опозиция, защото няма да бъде пожалена.

Първан Симеонов смята, че президентът има сдържана реакция и това е логично.

„Обща е нагласата, че проблемът с подслушванията не е толкова важен - това е тревожно. Но това не е новина. Хубавата новина е, че започва смяна на поколенията в почти всички партии“, каза още той.

#Първан Симеонов #Цветан Цветанов #Бойко Борисов #ГЕРБ #избори #Мирослав Найденов #Николай Кокинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници