Прокуратурата: Найденов потвърди за подслушванията, добави и нови обстоятелства

Прокуратурата: Найденов потвърди за подслушванията, добави и нови обстоятелства
Румяна Арнаудова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Свидетелят Мирослав Найденов потвърди изнесените обстоятелства пред телевизията, но и добави нови обстоятелства, които на този етап не можем да съобщим, заяви говорителят на Софийска градска прокуратура Румяна Арнаудова.

„Мирослав Найденов беше извикан днес в Градска прокуратура като свидетел след интервюто му сутринта. Той е бил разпитан в Съдебната палата по делото, по което вече са повдигнати обвинения на четирима служители на СДОТО“, коментира Арнаудова, цитирана от БГНЕС.

В ефира на Би Ти Ви Найденов призна, че всички министри в правителството на Бойко Борисов са били подслушвани от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

„Цветан Цветанов подслушваше незаконно и трябва да напусне политическата сцена. От известно време съм взел мерки за семейството. Това политическо мракобесие трябва да приключи. Усещах, че съм подслушван, тъй като имаше определени ситуации, които подсказваха подобно нещо. Имал съм и други наблюдения, свързани с външно наблюдение на оперативни работници към мен“, каза още той. „Някой трябва да каже на Цветан Цветанов - ти си го правил, затова честно е в момента да слезеш от политическата сцена и ако можеш, да изчистиш името си. Има и други подслушвани министри“, каза още Найденов.

#Мирослав Найденов #Софийска градска прокуратура #Румяна Арнаудова #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници