СДС: Стига вече ченгеджийски „бомби” с драматични разкрития!

СДС: Стига вече ченгеджийски „бомби” с драматични разкрития!
A A+ A++ A

Скандалът с подслушванията кара хората да наказват, а не да гласуват. Това се посочва в позиция на коалиция „Съюз на демократичните сили“.
„Стига вече ченгета! Стига вече ченгеджийски „бомби“ с драматични разкрития, без да ни дават доказателства за твърденията си. Целта на тези бомби, както в предишната кампания, скандалите с порциите на властта е да възмути цялото българско общество и изборът да бъде емоционален, а не рационален. Наказателният вот винаги има един и същ край - колкото пъти се опитваме да накажем някого по време на избори, толкова по-зле се оказва, че живеем“, пише още в позицията.

„С нашия вот на 12 май не трябва просто да накажем политиците на прехода, а да ги оставим в миналото. Настояваме всеки, който има доказателства, да ги предаде на прокуратурата и съдът да накаже виновните. Скандалите с подслушванията са сблъсък на икономически лобита и интереси, разигравани от политически марионетки“, продължава декларацията.

„Разиграваните мелодрами в медиите с изпращане на семействата в чужбина, с прочувствени заплахи към тях е пошъл политически театър на хора, които четири години ядоха и пиха на една маса. Целта е да скрият данните, които излизат всеки ден за българите с офшорни сметки в чужбина, които са представители на същите тези политикоикономически картели на статуквото“, пишат още сините.

„СДС няма нито в редиците, нито в листите си скрити ченгета, марионетки на олигарси, нито един бивш депутат, нито един министър–председател или министър, замесени в съмнителни приватизационни и корупционни сделки. Съюзът на демократичните сили ще бъде гарант за правовия ред, за върховенството на закона, за личната свобода и достойнство на българските граждани. Заради всичко това СДС започна на чисто“, завършва позицията на СДС.

#СДС #избори #подслушване #Мирослав Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници