Борисов: Моето верую е „Прави пътища, хората сами вървят по тях“

Борисов: Моето верую е „Прави пътища, хората сами вървят по тях“
Бойко Борисов изтъкна, че ГЕРБ са разбили монопола в тютюноизкупуването. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Моето верую винаги е било „Прави пътища, хората сами вървят по тях“. Това, че сте тук, е доказателство за пътя, по който аз съм поел и ще продължим“, коментира Бойко Борисов пред 5000 души при посещението си в Неделино.

Той допълни, че проходът в Маказа е готов, а проходът на Златоград се работи.

„Бил съм кмет два мандата и знам какво значи да направиш тротоар, инфраструктура, хората да виждат сигурни и доволни мястото, в което живеят. За това винаги съм помагал на всички демократично избрани кметове, без значение от коя политическа сила са били избрани“, заяви пред кмета на Неделино Борисов.

„Няма кмет, който да съм върнал, защото всеки кмет го избира народът и аз съм длъжен да му помогна на максимум, независимо от коя партия е. Знам от майка си една приказка: „Прави добро и го хвърляй, рано или късно ще го намериш“. Днес се убедих в това, защото вашият кмет ми каза: „Това, което си направил, никой не може да ти го вземе. Така че не се подвеждай по провокациите, които организират твоите опоненти. Ти си силен, доверието, което ти дават хората е голямо“. Аз ви благодаря на всички, които ме подкрепяте, каза още Борисов.

„В най-тежката криза се опитвахме да съживим икономиката. Давахме и на тютюнопроизводителите, и на зърнопроизводители. Разбихме монопола в тютюноизкупуването. В най-голямата криза сме дотирали това производство, защото то е основен поминък на много хора. За първи път от 0 лева субсидии на животновъдите до сега правителството на ГЕРБ осигури и им даде 150 милиона лева“, изтъкна председателят на ГЕРБ.

#ГЕРБ #Бойко Борисов #Неделино #Златоград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници